Αλλαγή γλώσσας

Δεχόμαστε και πληρωμές
με κάρτα!

cardlink

Πρόβλημα με τα κουφώματα;

Έχετε πρόβλημα με τα κουφώματά σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο
6947 685623 για να σας βοηθήσουμε άμεσα (8 π.μ. - 9 μ.μ.)

Επικοινωνία

* Όνομα:
* E-mail:
* Τηλέφωνο:
* Μήνυμα:

Ρολά αλουμινίου

Η ανάγκη για άνεση και εξοικονόμηση χώρου στα μπαλκόνια, ειδικά στις μεγάλες πόλεις είχε ως αποτέλεσμα τη χρήση των ρολών.

998

Αρχικά τα ρολά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ξύλινα. Η κίνηση τους ήταν χειροκίνητη με ιμάντα. Λόγο του βάρους τους και τον "ενοχλητικό" θόρυβο σταδιακά αντικαταστάθηκαν από τα ρολά με πλαστικό φυλλαράκιτα οποία ήταν πιο οικονομικά.

Τα ρολά που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα είναι τα ρολά αλουμινίου. Οι τύποι των ρολών αλουμινίου είναι δύο:

1.  Ρολά αλουμινίου πολυουρεθάνης                                       2.  Ρολά αλουμινίου βαρέως τύπου.

Στα ρολά πολυουρεθάνης η ψάθα του ρολού κατασκευάζεται από λεπτά φύλλα αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης στο εσωτερικό τους. Αντιθέτως τα φύλλα στα ρολά αλουμινίου βαρέως τύπου έχουν πιο μεγάλο πάχος από ένα χιλιοστό και πάνω. Στα ρολά πολυουρεθάνης η κίνηση μπορεί να είναι χειροκίνητη με ιμάντα,με μανιβέλα ή ηλεκτρική με τη χρήση μοτέρ. Τα ρολά αλουμινίου βαρέως τύπου προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς είναι δύσκολο να βγεί η ψάθα από τους οδηγούς του ρολού. Για την επιλογή ρολών πρέπει να λάβουμε υπόψιν την μόνωση, την ανεμοπίεση και την ασφάλεια.Αν αποφασήσουμε να τοποθετήσουμε ρολά σε νέα οικοδομή πρέπει να υπολογίσουμε το ύψος των ανοιγμάτων του κουφώματος σε συνεννόηση με τον κατασκευαστή αλουμινίου. Ανάλογα με το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε, επιλέγουμε τον τύπο ρολών που θα τοποθετήσουμε στην οικία μας. Και στα ρολά αλουμινίου όπως και στα κουφώματα, οι τιμές διαφέρουν ανάλογα την ποιότητά τους.

Τα πλεονεκτήματα των ρολών αλουμινίου:

  1. Εξοικονόμηση χώρου καθώς τυλίγονται σε έναν άξονα
  2. Ευκολία στη χρήση
  3. Καλύτερη μόνωση
  4. Μεγαλύτερη ασφάλεια
  5. Ελεγχόμενο άνοιγμα για το ορατό φως 

 

Επιλέγουμε ρολά αλουμινίου μετά από μελέτη βάση των αναγκών μας.