Αλλαγή γλώσσας

Δεχόμαστε και πληρωμές
με κάρτα!

cardlink

Πρόβλημα με τα κουφώματα;

Έχετε πρόβλημα με τα κουφώματά σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο
6947 685623 για να σας βοηθήσουμε άμεσα (8 π.μ. - 9 μ.μ.)

Επικοινωνία

* Όνομα:
* E-mail:
* Τηλέφωνο:
* Μήνυμα:

Τοποθέτηση κουφωμάτων

Η σωστή τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου είναι το ποιο δύσκολο έργο της ανακαίνισης του σπιτιού μας, του εξοχικού ή του γραφείου μας.

Πριν αποφασήσουμε τον αλουμινά που θα κατασκευάσει και θα τοποθετήσει τα κουφώματα σας μετά από την έρευνα αγοράς  που έχουμε κάνει, επισκεπτόμαστε το εργαστήριο του και ζητάμε τις προδιαγραφές για τα κουφώματα αλουμινίου. Εως εδώ όλα καλά. Ο κατασκευαστής θα μας εξηγήσει τι σύστημα αλουμινίου θα χρησιμοποιήσει,τι είδους ενεργειακά τζάμια, μηχανισμούς κ.λ.π. Εκείνο που δε θα συζητήσουμε είναι η διαδικασία τοποθέτησης των κουφωμάτων. Και αυτό έως ένα σημείο είναι λογικό. Κανένας αλουμινάς δεν θα μας δώσει εγγύηση σωστής τοποθέτησης των κουφωμάτων.

Οι περισσότεροι απο 'μάς έχουμε παρατηρήσει σε σπίτια συγγενών ή φίλων προβλήματα λειτουργίας κουφωμάτων τα οποία οφείλονται στην κακή τοποθέτησή τους.

Τι πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε ένα σωστό κούφωμα:

  1. Η λήψη μέτρων να γίνει από έμπειρο τεχικό-κατασκευαστή και όχι από πωλητή, καθώς είναι το πρώτο και σημαντικό στάδιο για την σωστή τοποθέτηση κουφωμάτων
  2. Επιλέγουμε κατασκευαστή ο οποίος είναι πιστοποιημένος από την εταιρεία παραγωγής  συστημάτων αλουμινίου π.χ.Europa,Etem κ.λ.π.
  3. Να είμαστε παρών κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης
  4. Να ζητήσουμε να συμπληρώσουμε το έντυπο τοποθέτησης κουφωμάτων και να αναφέρουμε σε αυτό τυχόν παράπονα
  5. Να ζητήσουμε την εγγύηση των κουφωμάτων
  6. Ενημερώνουμε την εταιρεία παραγωγής συστημάτων αλουμινίου που έχει εκδόσει το πιστοποιητικό σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων
  7. Η εξόφληση του κατασκευαστή να γίνει μετά από τον έλεγχο καλής λειτουργίας των κουφωμάτων

Όσο κι αν ένα κούφωμα είναι τελευταίας τεχνολογίας με καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση και το έχουμε πληρώσει ακριβά, εάν δεν γίνει σωστή η τοποθέτηση από έμπειρο αλουμινά χάνει τις παραπάνω ιδιότητες.                                       

Για ποιοτικά κουφώματα επιλέξτε ευσυνείδητο κατασκευαστή για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί για το σπίτι σας!