Αλλαγή γλώσσας

Δεχόμαστε και πληρωμές
με κάρτα!

cardlink

Πρόβλημα με τα κουφώματα;

Έχετε πρόβλημα με τα κουφώματά σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο
6947 685623 για να σας βοηθήσουμε άμεσα (8 π.μ. - 9 μ.μ.)

Επικοινωνία

* Όνομα:
* E-mail:
* Τηλέφωνο:
* Μήνυμα:

Ενεργειακά κουφώματα

Ενεργειακά ονομάζονται τα κουφώματα με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση θερμοδιακοπτόμενου συστήματος αλουμινίου και χρήση ενεργειακών τζαμιών. Θερμοδιακοπή σε ένα κούφωμα σημαίνει μείωση της μεταφοράς ενέργειας (θερμότητας) που αφορά το πλαίσιό του.prima8500

Για να έχουμε μια θερμική άνεση στην οικία μας χειμώνα-καλοκαίρι πρέπει να περιορήσουμε τις θερμικές απώλειες του κτηρίου. Τα παλιά κουφώματα με μονά τζάμια έχουν χαμηλό συντελεστή στεγάνωσης και θερμομόνωσης λόγω της εισαγωγής αέρα από τις χαραμάδες του.Η αντικατάσταση κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συμβάλει στην ενεργειακή θωράκιση της οικίας μας. Τα ενεργειακά κουφώματα δεν είναι απαραίτητο να τοποθετούνται μονο στα ψυχρά κλίματα, όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Η τιμή τους σε σχέση με τα συμβατά-απλά κουφώματα αλουμινίου δεν είναι μεγάλη, αν υπολογίσουμε το κέρδος από την εξοικονόμηση ενέργειας που μας προσφέρουν. Τα ενεργειακά κουφώματα σε συνδιασμό με ενεργειακά τζάμια τελευταίας γενιάς μειώνουν έως 35% την κατανάλωση ενέργειας.

Η επιλογή των ενεργειακών κουφωμάτων προσφέρει υψηλή θερμομόνωση, καλή ηχομόνωση, ασφάλεια σε συνδιασμό με τον περιμετρικό μηχανισμό και άριστη  λειτουργικότητα.

Για να έχουμε ζεστό σπίτι το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι τα ενεργειακά κουφώματα είναι η ιδανικότερη λύση!