Αλλαγή γλώσσας

Δεχόμαστε και πληρωμές
με κάρτα!

cardlink

Πρόβλημα με τα κουφώματα;

Έχετε πρόβλημα με τα κουφώματά σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο
6947 685623 για να σας βοηθήσουμε άμεσα (8 π.μ. - 9 μ.μ.)

Επικοινωνία

* Όνομα:
* E-mail:
* Τηλέφωνο:
* Μήνυμα:

Αντικατάσταση κουφωμάτων

 Η αντικατάσταση κουφωμάτων δεν συμβάλει μόνο στη βελτίωση της αισθητικής ενός κτηρίου αλλά μας βοηθά να βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού μας. Η αλόγιστη κατανάλωση ενέργειας, η μείωση των αποθεμάτων ορυκτών καυσίμων και η ρύπανση της ατμόσφαιρας από τη χρήση τους καθιστά επιτακτική την ανάγκη να βρούμε τρόπους για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

 
photo38
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στη χώρα μας τα περισσότερα σπίτια είναι ενεργειακά σπάταλα. Η κύρια πηγή απώλειας ενέργειας είναι από τα ανοίγματα που έχουν, δηλαδή από τα κουφώματα. Η αντικατάσταση  κουφωμάτων ξύλινων και αλουμινίου παλιάς τεχνολογίας με σύγχρονα  κουφώματα αλουμινίου είαι ένας τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας.

Λόγοι αντικατάστασης κουφωμάτων:

  • Καλύτερη θερμομόνωση
  • Υψηλότερη ηχομόνωση
  • Μεγαλύτερη προστασία από τους διαρήκτες
  • Υψηλή αισθητική
  • Μεγαλύτερη αντοχή
  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Εξοικονόμηση χρημάτων

Η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι μια σημαντική επένδυση για το σπίτι σας και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι: 

  1. Επιλογή εταιρείας συστημάτων αλουμινίου (Europa,Etem,Alumil κ.λ.π)
  2. Επιλογή σειράς (Europa 5000,Prima 850 κ.λ.π.)

3. Επιλογή κατασκευαστή-αλουμινά (πιστοποιημένος)

 

Διαδικασία αντικατάστασης κουφωμάτων: 

 1. Αποξύλωση παλιών κουφωμάτων

Η αφαίρεση των παλιών ξύλινων κουφωμάτων γίνεται με ειδικά εργαλεία και με μεγάλη προσοχή για να μην γίνουν μερεμέτια.Όπου χρειάζεται τοποθετείτε ψευτόκασα για τη στήριξη του νέου κουφώματος.

2.  Τοποθέτηση και στερέωση κουφώματος                                    

Τοποθετείται η κάσα του κουφώματος στο άνοιγμα του τοίχου,αλφαδιάζεται και γίνεται η στερέωση τηρώντας τους κανόνες τοποθέτησης του κουφώματος.Έπειτα αφού κρεμαστούν τα φύλλα πάνω στην κάσα γίνεται η ρύθμισή τους για να κλείνει σωστά το κούφωμα.

3.  Στεγανοποίηση-μόνωση κουφώματος                                             

Το επόμενο στάδιο είναι η σφράγιση-μόνωση του κουφώματος χρησιμοποιώντας αρμόκολλα πολυουρεθάνης,ακρυλικός στόκος και όπου είναι αναγκαίο αφρός πολυουρεθάνης.Στο κάτω μέρος η σφράγιση του κουφώματος γίνεται με ουδέτερη σιλικόνη.

4.  Ποιοτικός έλεγχος του νέου κουφώματος

Στο τελευταίο στάδιο της αντικατάστασης κουφωμάτων γίνεται ο ποιοτικός έλεγχος στους μηχανισμούς, στα λάστιχα,στη στεγάνωση του κουφώματος,στη λειτουργία του και αφαιρούνται οι ταινίες-φιλμ που προστατεύουν το αλουμίνιο.

Η αντκατάσταση παλιών κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικά είναι ιδανικότερη επιλογή για την εξοικονόμηση ενέργειας.Όσο ποιοτικό κι αν είναι ένα κούφωμα αν δεν γίνει σωστή η τοποθέτησή του δεν θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα γι' αυτό η επιλογή του κατασκευαστή - αλουμινά παίζει σημαντικό ρόλο.