Αλλαγή γλώσσας

Δεχόμαστε και πληρωμές
με κάρτα!

cardlink

Πρόβλημα με τα κουφώματα;

Έχετε πρόβλημα με τα κουφώματά σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο
6947 685623 για να σας βοηθήσουμε άμεσα (8 π.μ. - 9 μ.μ.)

Επικοινωνία

* Όνομα:
* E-mail:
* Τηλέφωνο:
* Μήνυμα:

Κουφώματα αλουμινίου Europa

 Αποφασήσατε να τοποθετήσετε κουφώματα αλουμινίου στη νέα σας οικία ή την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων στην ήδη υπάρχουσα κατοικία σας;Μετά από την επιλογή σας για τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου η επόμενη επιλογή είναι τι κουφώματα αλουμινίου να επιλέξετε. Για εσάς που ψάχνετε και θέλετε ποιοτικά κουφώματα για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο τα κουφώματα αλουμινίου Εuropa είναι η καταλληλότερη λύση.

Γιατί κουφώματα αλουμινίου Εuropa;

Ο πρώτος παράγοντας που κάνει ένα κούφωμα ποιοτικό είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή ενός συστήματος αλουμινίου.Ο δεύτερος παράγοντας,εξίσου σημαντικός με τον πρώτο είναι ο κατασκευαστής των κουφωμάτων (αλουμινάς)και η τοποθέτησή τους.Ο τελευταίος παράγοντας είναι η ποιότητα των τζαμιών,οι μηχανισμοί (περιμετρικός ή ανάκλιση),τα λάστιχα στεγάνωσης κ.λ.π.

Η EUROPA ALUMINIUM SYSTEMS σχεδιάζει και παράγει εδώ και 37 χρόνια αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που καλύπτουν όλες τισς απαιτήσεις ενός ποιοτικού κουφώματος.

Είναι μία από της μεγαλύτερες εταιρίες διέλασης στο χώρο του αλουμινίου και τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας.

Τα κουφώματα αλουμινίου Europa ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους,την άριστη εφαρμογή και την καλή λειτουργία τους.

Τα συστήματα αλουμινίου Εuropa διαθέτουν πιστοποιητικά από τους πιο έγκυρους ξένους και ελληνικούς οργανισμούς.

Προσφέρουν ηψηλή ηχομόνωση και θερμομόνωση και τα ενεργειακά κουφώματα (υβριδικά συστήματα υπερκαλύπτουν τον νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων.(Κ.ΕΝ.Α.Κ)

Διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις RAL και σέ απομίμηση ξύλου.

Η Europa βρίσκεται πάντα στο πλευρό του κατασκευαστή και του πελάτη.

Λάμβανοντας υπόψην τα  παραπάνω και μετά από εκτενή έρευνα και σύγκριση με άλλες σειρές η εταιρία μας προτίνει για την αντικατάσταση κουφωμάτων - κουφώματα αλουμινίου Europa